diumenge, 2 de febrer de 2014

DIADA DE LA PAU

El dijous 30 de Gener, els nens i nenes de Cicle Mitjà vam celebrar la diada de la Pau.

Durant el matí i amb el lema “ El món a les nostres mans” vam exposar unes presentacions que vam treballar en petits grups dels següents personatges històrics; Nelson Mandela, Gandhi, Mare Teresa de Calcuta, Vicenç Ferrer, Martin Luther King i Rigoberta Menchú.

Amb aquestes exposicions vam aprendre i descobrir moltes coses d'aquestes persones, així com també vam escoltar i interpretar algunes de les moltes frases cèlebres que ens han anat deixant al llarg dels seus anys.

"L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món”

La pau comença amb un somriure”
"No hi ha camí per a la pau, la pau és el camí "

Després, cada un de nosaltres va elaborar un colom on hi va plasmar un compromís de millora personal i el va penjar en el mural del passadís que vam anar preparant al llarg de la setmana, i  la veritat es que amb aquesta activitat creiem que s’han penjat petits però grans gestos!!

I finalment, com a cloenda de la diada, tots junts vam cantar “Blowing in the wind” en català, castellà i anglès. Va ser genial!


En definitiva, creiem que va ser un dia molt especial, ple d’il.lusió i de bons propòsits per construir entre tots la PAU al món.

Fins a la propera!!


Els encarregats de blog de 3r A, 3r B i 3r C.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada