diumenge, 22 de setembre del 2013

Comencem el curs i ens presentem!! (3C)

Hola! A la foto hi sortim els nens i nenes de 3r C (falten dues nenes que no han vingut) A la classe han arribat dos nens nous, l'Arnau i en Pol, ara som 26 (12 nens i 14 nenes) Això ja queda més equilibrat!!
Tenim una aula força iluminada. Tot i que és molt més petita que la de l'any passat, hi ha moltes coses. Aquest any als penjadors ja no hi ha els noms sinó que hi tenim els números de la llista. Hi ha penjades moltes 'xuletes' per recordar el que estem aprenent.
Ara fem servir més els folis que els llibres. Buf! Quina feinada!! Tenim una carpeta de separadors, una agenda i molts més encarregats, deu ser que som més grans i ens toca repertir les feines.
Ens sembla que ens agradarà perquè estudiarem Vic de cap a peus, treballarem molt i farem moltes més sortides, començarem a dividir, sabrem fer moltes coses, estudiarem en Picasso, farem una assignatura en anglès, podrem anar a la biblioteca i això ens agrada molt. No farem servir massa els llibres i treballarem uns quatre projectes!!!

Seguiu-nos... que ja us explicarem!!

Si deixeu comentaris estarem molt contents de llegir-los.

4 comentaris:

  1. Hola amics i amigues, som els nens de 3rB.

    Ens ha agradat molt la vostra publicació!

    ResponElimina
  2. Hola nois i noies! Som els de 3rA!
    Ens ha encantat la vostra fotografia! I el text!

    ResponElimina
  3. Hola amics i amigues soc la Belén la vostra companya i hos vull dir que estic molt contenta de tenir uns companys com vosaltres i que ens esforçem molt perquè ja estem a 3r !!!

    ResponElimina